AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsimsiz sebze görmek

Kahve falında mevsimsiz sebze görmek

Kahve falında mevsimsiz sebze görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz sebze gördüyseniz:

  • Kendinizi siz olmadan çözülmesi zor bir durumun içerisinde bulabilirsiniz.

Kahve falında mevsimsiz sebze görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına tabir olunur.

Kahve falında mevsim meyveleri görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsiminde olmayan meyve yemek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında mevsimsiz karpuz görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında mevsimsiz denize girmek sevdikleriyle arasının açılacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mevsiminde meyve görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevsiminde olmayan karpuz görmek işlerinin yarım kalacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında mevsimsiz kiraz görmek güzel ve doğru işler yapacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir