AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok aslan görmek

Kahve falında çok aslan görmek

Kahve falında çok aslan görmek kurulu düzenin bozulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok aslan gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmadan önce, diğerlerinin size doğru gelmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında kaplan aslan görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslanın birine saldırdığını görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında aslan ve köpek görmek doğru adımlar atacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iyi aslan görmek borçlarından kurtulacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında aslan sarılmak neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında aslan terbiyecisi görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan tarafından öldürülmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işarettir.

Kahve falında aslanın üstüne binmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir