AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslandan kaçmak

Kahve falında aslandan kaçmak

Kahve falında aslandan kaçmak az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, makbul olan şeylere, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, onlar için çabalayacağına yorulur.

Kahve falında aslandan kaçmak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işlere talip olma veya tutamayacağınız sözler verme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Kahve falında aslan ve kaplandan kaçmak işlerinde kara geçeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslandan kaçmak geçecek güzel bir ömre, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanlardan kaçmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan aslan görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde aslan beslemek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına yorulur.

Kahve falında evcil aslan görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş aslan görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü aslan yavrusu görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir