AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt ve aslan görmek

Kahve falında kurt ve aslan görmek

Kahve falında kurt ve aslan görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, ömrün uzun olmasına, büyük zararlara uğrayacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kurt ve aslan gördüyseniz:

  • Gereken soruları sormanız bazı kişilerin hareketleri ya da katılımları hakkında açıklayıcı bilgilere ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında aslan ve kurt görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında kurt ve aslan görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, düzenin kurulacağına yorulur.

Kahve falında aslan büyütmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç aslan görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru aslan görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, görgülü ve kültürlü olacağına işaret eder.

Kahve falında aslan yavrusu bulmak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı aslan görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında aslanın başını okşamak elindeki malların gideceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir