AnaSayfa / Genel / Kahve falında tren metro görmek

Kahve falında tren metro görmek

Kahve falında tren metro görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında tren metro gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşlarla işlerinize zaman ayırabilir, hukuki veya değil değişik anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında tren metro görmek içinin de rahat edeceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında metro tren görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında metro kullanmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, oldukça büyük başarılara alamet eder.

Kahve falında metro bileti almak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında metro gitmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında metro istasyonunda beklemek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yıkılacağına yorulur.

Kahve falında metroyu kaçırdığını görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında metro istasyonu görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir