AnaSayfa / Genel / Kahve falında metro kullanmak

Kahve falında metro kullanmak

Kahve falında metro kullanmak bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında metro kullanmak gördüyseniz:

  • Küçük şeylere takılmak veya sinirlenmek genel manzaranın kaçması anlamına gelebilir.

Kahve falında metro kullanmak sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında hızlı metroya binmek çok büyük atılımlar yapacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına alamet eder.

Kahve falında metro istasyonunda beklemek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında metro binmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında metroda olmak eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında metrodan inmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında metro istasyonu görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında metroyu kaçırmak hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir