AnaSayfa / Genel / Kahve falında metro inşaatı görmek

Kahve falında metro inşaatı görmek

Kahve falında metro inşaatı görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, imkanlarının artacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında metro inşaatı gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası sonunuz olabilir.

Kahve falında metro inşaatı görmek önünün kapanacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında metro tüneli görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret eder.

Kahve falında metro görmek birikim yapacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında metrobüse binmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına işarettir.

Kahve falında metroyu kaçırdığını görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, ekmek kapılarının kapanacağına alamet eder.

Kahve falında metro istasyonunda beklemek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında metro kullanmak verimin her geçen gün artacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında metroya bindiğini görmek hobilerine eğileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir