AnaSayfa / Genel / Kahve falında meteor taşı görmek

Kahve falında meteor taşı görmek

Kahve falında meteor taşı görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, eskisinden de iyi olacağına, rızıksız kalacağına, bol nimete kavuşulacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında meteor taşı gördüyseniz:

  • En ufak detayı kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında meteor taşı görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında meteor taşı düştüğünü görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalet eder.

Kahve falında meteor düşmesini görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında meteor görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında meteor yağdığını görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında taşlı küpe bulmak güzel bir iş fırsatına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşının yıkıldığını görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, üzüleceğine ve kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir