AnaSayfa / Genel / Kahve falında meteor yağdığını görmek

Kahve falında meteor yağdığını görmek

Kahve falında meteor yağdığını görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meteor yağdığını gördüyseniz:

  • Bazen ne kadar uğraşsanız da karşınızdaki kişileri hayatlarını mahvetme konusundaki istikrarından vazgeçiremezsiniz.

Kahve falında meteor yağdığını görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meteor taşı görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meteor görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında meteor düşmesini görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına inanılır.

Kahve falında meteor taşı düştüğünü görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kar yağdığını izlemek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden kar yağdığını görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, zarara gireceğine inanılır.

Kahve falında eylül ayında kar yağdığını görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir