AnaSayfa / Genel / Kahve falında mesleğini yapmak

Kahve falında mesleğini yapmak

Kahve falında mesleğini yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işarettir.

Kahve falında mesleğini yapmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek veya evinizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında mesleğini yapmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski mesleğini yapmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine alamet eder.

Kahve falında meslek değiştirmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına yorulur.

Kahve falında meslekten atılmak sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski mesleğini görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meslek öğrenmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına yorulur.

Kahve falında meslekten atıldığını görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında olmak istediğin mesleği görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, maddi güç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir