AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuba mescidini görmek

Kahve falında kuba mescidini görmek

Kahve falında kuba mescidini görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalettir.

Kahve falında kuba mescidini gördüyseniz:

  • Sizin için en önemli olan işlere odaklanmalısınız.

Kahve falında kuba mescidini görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ebu kubeys dağını görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine yorulur.

Kahve falında kubilay görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mescidi haramı görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında mescid aramak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına inanılır.

Kahve falında mescidde bulunmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, ticaretinin ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mescitte görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mescide girmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, eğlenceli günler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir