AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mescit görmek

Kahve falında yeşil mescit görmek

Kahve falında yeşil mescit görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil mescit gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden veya konuşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında yeşil mescit görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mescidi haramda namaz kılmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında mescid aramak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mescidde yemek yemek zaferlere doymayacağına, üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında mescit temizlemek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine alamet eder.

Kahve falında mescit görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına delalet eder.

Kahve falında mescidde namaz kılmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında mescidde abdest almak yeni işlere gireceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir