AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mescidde görmek

Kahve falında kendini mescidde görmek

Kahve falında kendini mescidde görmek kişisel kavgaların son bulacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kendini mescidde gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı yapılacaklar listesinde bir numaraya taşıyabilirsiniz.

Kahve falında mescidi aksauda namaz kılmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında mescidi nebevide namaz kılmak dualarına karşılık alacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mescidi haramı görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında mescid temizlemek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mescitten çıkmak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında mescidi nebevi namaz kılmak büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında mescid aramak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında mescitte görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir