AnaSayfa / Genel / Kahve falında mescide girmek

Kahve falında mescide girmek

Kahve falında mescide girmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, müjdeli haberle geleceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, hakkıyla kazanca, dertlerden kurtulmaya, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında mescide girmek gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşma konusunda önemli yol alabilirsiniz.

Kahve falında mescide girmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalettir.

Kahve falında mescitten çıkmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında mescidi nebevide namaz kılmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında mescidi aksaya gitmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında mescidi haram görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına yorulur.

Kahve falında mescitte görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında mescid temizlemek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında mescidde uyumak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir