AnaSayfa / Genel / Kahve falında mescidi haram görmek

Kahve falında mescidi haram görmek

Kahve falında mescidi haram görmek hem de sevdiklerinin olacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına işaret eder.

Kahve falında mescidi haram gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, tökezlemenizi sağlayan basit sorunlarla da artık yüzleşebilirsiniz.

Kahve falında mescidi haramı görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mescidi haram görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mescidi haramda namaz kılmak rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kötü noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında haram bir şey yemek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında harama görünmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında harama bakmak sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birine hakkını haram etmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında hakkını haram etmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir