AnaSayfa / Genel / Kahve falında mescitten çıkmak

Kahve falında mescitten çıkmak

Kahve falında mescitten çıkmak kişisel problemlerini çözeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, zenginlik kazanacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında mescitten çıkmak gördüyseniz:

  • Bir plan, anlaşma ya da düzenleme karışık bir hal alabilir.

Kahve falında mescitten çıkmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yollarını ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini mescidde görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında mescidi haramı görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında mescidde uyumak iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mescidde ezan okumak maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mescidi nebevi namaz kılmak rızkının kesilmeyeceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında mescide girmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mescid aramak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir