AnaSayfa / Genel / Kahve falında mescitte görmek

Kahve falında mescitte görmek

Kahve falında mescitte görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, zorluklarını aşacağına, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mescitte gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dikkatle ele almanız gerekiyor, yaklaşan yılbaşı harcamaları iyice arttırabilir.

Kahve falında mescidi nebevi görmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mescidi haram görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, önemli bir lider haline geleceğine işarettir.

Kahve falında mescidi haramda namaz kılmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında mescide girmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye alamet eder.

Kahve falında mescitten çıkmak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında cami mescit görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine inanılır.

Kahve falında mescidde yemek yemek dertlerin kısa zamanda biteceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mescide gitmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir