AnaSayfa / Genel / Kahve falında mescidde yatmak

Kahve falında mescidde yatmak

Kahve falında mescidde yatmak yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mescidde yatmak gördüyseniz:

  • Sizi gerçek anlamda destekleyen gizli bir hayranınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında mescidde yatmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında mescidde namaz kılmak geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mescit süpürmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kendini mescidde görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında mescidde ezan okumak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, üzgün ve hasta olacağına inanılır.

Kahve falında mescid temizlemek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında mescidi haramı görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mescitten çıkmak kazancının da azalacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir