AnaSayfa / Genel / Kahve falında mescidde ezan okumak

Kahve falında mescidde ezan okumak

Kahve falında mescidde ezan okumak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, zor bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında mescidde ezan okumak gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Kahve falında mescidde ezan okumak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mescidde abdest almak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mescid temizlemek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, mevkie edineceğine işaret eder.

Kahve falında mescidi nebevi görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında mescidi nebeviyi görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında mescidi aksaya gitmek hakkını alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami mescit görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, nasıl bir hayat sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında mescidi haramı görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir