AnaSayfa / Genel / Kahve falında mesaj almak

Kahve falında mesaj almak

Kahve falında mesaj almak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, onlara doyasıya sarılacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında mesaj almak gördüyseniz:

  • Kimseye hakettiğinden fazla değer vermemelisin.

Kahve falında bir mesaj almak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefon mesaj görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği insandan mesaj almak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliden mesaj beklemek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında ayrılık mesajı almak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında mesaj yazdığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında telefonla mesaj yazmak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında telefonda mesaj görmek işlerin kara geçeceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir