AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir mesaj almak

Kahve falında bir mesaj almak

Kahve falında bir mesaj almak kazancının tükenmeyeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir mesaj almak gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalar size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Kahve falında telefonla mesaj yazmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine işarettir.

Kahve falında uzun mesaj görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinden mesaj almak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden mesaj almak kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinden mesaj almak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında telefondan mesaj atmak fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, talihinin artacağına işarettir.

Kahve falında ayrılık mesajı almak özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir