AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden mesaj beklemek

Kahve falında sevgiliden mesaj beklemek

Kahve falında sevgiliden mesaj beklemek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, istenmeyen bir yolculuğa, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliden mesaj beklemek gördüyseniz:

  • Belli konularda sizden yardım isteyen ya da size danışan kişiler olabilir.

Kahve falında sevgiliden mesaj beklemek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mesaj beklemek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yokluk içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinden mesaj beklemek bunun için sabırsızlanacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle mesajlaştığını görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin sana mesaj attığını görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisinden mesaj geldiğini görmek zor durumda bırakacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin mesaj attığını görmek işlerinin de rast gideceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye mesaj göndermek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir