AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşen bebeği kurtarmak

Kahve falında düşen bebeği kurtarmak

Kahve falında düşen bebeği kurtarmak hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında düşen bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamansı olasıdır.

Kahve falında balkondan düşen bebeği kurtarmak sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, fesat kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında denize düşen bebeği kurtarmak kötülüğe uğramadan yaşayacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına inanılır.

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşen bebeği kurtarmak kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında suya düşmüş birini kurtarmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, övgü dolu sözler duyacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan düşen birini kurtarmak kişinin ağız tadına kavuşacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu düşerken kurtarmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kimseye minnet etmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir