AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ mercimek görmek

Kahve falında çiğ mercimek görmek

Kahve falında çiğ mercimek görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ mercimek gördüyseniz:

  • Sizi zayıf durumda gösterebilecek olaylardan kaçınmak için artı eksi hesabını iyi yapmalısınız.

Kahve falında mercimekli çiğ köfte yemek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ mercimek yemek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ mercimek görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mercimekli pilav yemek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında mercimek ekmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı mercimek pişirmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında mercimek tarlası görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mercimek ve pirinç görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir