AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimekli pilav görmek

Kahve falında mercimekli pilav görmek

Kahve falında mercimekli pilav görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mercimekli pilav gördüyseniz:

  • Yasalarla da başınız derde girebilir.

Kahve falında yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek güzel günlerin kapıda olacağına, ele güne muhtaç olacağına rivayet eder.

Kahve falında mercimekli pilav pişirmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında mercimekli pilav yemek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı pişirmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında mercimek pilavı görmek kendisi ile baş başa kalacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mercimekli pilav görmek her zaman hak ettiğini alacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında mercimek pilavı yemek iyilik görüleceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı yemek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir