AnaSayfa / Genel / Kahve falında memur olmak

Kahve falında memur olmak

Kahve falında memur olmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, huzur ve saadet bulacağına delalet eder.

Kahve falında memur olmak gördüyseniz:

  • Ya da çalıştığınız firmada veya sektörde değişimler olabilir.

Kahve falında memurluk kazanmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalettir.

Kahve falında memurluğa atanmak bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında nikah memuru olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında orman memuru görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında bayan memur görmek sermayesini riske etmeyeceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memur olamamak yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında nüfus memuru görmek işten yana şansının açık olacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında vergi memuru görmek deşarj olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir