AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanın kaçtığını görmek

Kahve falında aslanın kaçtığını görmek

Kahve falında aslanın kaçtığını görmek çok büyük zararlar edileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslanın kaçtığını gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler daha sonra büyük önem kazanabilir.

Kahve falında aslandan kaçtığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslandan kaçıp kurtulmak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına yorulur.

Kahve falında aslanın kaçtığını görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan kacmak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatan aslan görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında aslan yakalamak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanı avlanırken görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalet eder.

Kahve falında aslanla evlenmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir