AnaSayfa / Genel / Kahve falında memede kitle görmek

Kahve falında memede kitle görmek

Kahve falında memede kitle görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memede kitle gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya ilginç kişilerle yapacağınız fikir alışverişleri bazı işleri yapış yönteminizde fark yaratabilir.

Kahve falında memede kitle olduğunu görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında memede kitle görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında karnında kitle görmek koyu muhabbette kalacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında vücutta kitle görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına alamet eder.

Kahve falında dükkan kitlemek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kitle görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kitle görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kendisine uğur getireceğine yorulur.

Kahve falında göğsünde kitle görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir