AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta kitle görmek

Kahve falında vücutta kitle görmek

Kahve falında vücutta kitle görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında vücutta kitle gördüyseniz:

  • Sizi fiziksel veya mental olarak meşgul edecek uğraşılar içerisine girmeniz durumunda , yeni şeylere ilgi duyabilir, o alanlarda da başarı sağlayabilirsiniz.

Kahve falında vücutta kitle görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda kitle görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dükkan kitlemek geri planda kalacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işarettir.

Kahve falında göğsünde kitle olduğunu görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnında kitle görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında memede kitle olduğunu görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kitle görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünde kitle görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, enerjisini toplayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir