AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kitle görmek

Kahve falında vücudunda kitle görmek

Kahve falında vücudunda kitle görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda kitle gördüyseniz:

  • Hareketsizlikten kaynaklanan bir adele uyuşukluğu içinde olmanız da mümkündür.

Kahve falında vücutta kitle görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kitle görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına işarettir.

Kahve falında göğsünde kitle olduğunu görmek günahlara, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında memede kitle olduğunu görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnında kitle görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan kitlemek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünde kitle görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kitle görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir