AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında kitle görmek

Kahve falında karnında kitle görmek

Kahve falında karnında kitle görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında karnında kitle gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında karnında kitle görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünde kitle olduğunu görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında memede kitle görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memede kitle olduğunu görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta kitle görmek huzur ve mutluluk bulacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünde kitle görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kitle görmek uzun yaşayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kitle görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir