AnaSayfa / Genel / Kahve falında melisa çiçeği görmek

Kahve falında melisa çiçeği görmek

Kahve falında melisa çiçeği görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında melisa çiçeği gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren anlaşmalar esnasında dikkatli olmalı, detayları atlamamalısınız.

Kahve falında melisa çiçeği görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında melisa görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında melisa çayı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında melisa otu görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden çiçek koparmak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında kalp şeklinde çiçek görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birinden çiçek almak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, işinde terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında parlak çiçek görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir