AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden çiçek koparmak

Kahve falında bahçeden çiçek koparmak

Kahve falında bahçeden çiçek koparmak büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, güzel bir hayat süreceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına işarettir.

Kahve falında bahçeden çiçek koparmak gördüyseniz:

  • Belli konuların net bir şekilde anlaşılmasını ya da belli anlaşmalarda karşılıklı beklentilerin açıkça kavranmasını sağlamanız gerekiyor.

Kahve falında çiçek bahçesine görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, saygınlığına leke sürüleceğine delalettir.

Kahve falında bahçe çiçek görmek mutlu günler yaşanacağına, daima önüne bakacağına alamet eder.

Kahve falında kendini çiçek bahçesinde görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek bahçesine girmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çiçekli bahçeli ev görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek bahçesinde görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeye çiçek dikmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçe çiçekleri görmek garanti olacak bir yer edineceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir