AnaSayfa / Genel / Kahve falında melisa çayı görmek

Kahve falında melisa çayı görmek

Kahve falında melisa çayı görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında melisa çayı gördüyseniz:

  • Bazılarınız ne demek istediğimi anladılar.

Kahve falında melisa çayı görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına işarettir.

Kahve falında melisa çiçeği görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında melisa görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında melisa otu görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölen birinden çay almak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında çay ikram etmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, iyiliğe ve güzelliğe yorulur.

Kahve falında cam çay bardağı görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye çay vermek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir