Kahve falında ölen birinden çiçek almak

Kahve falında ölen birinden çiçek almak çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında ölen birinden çiçek almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavırlarının sizi rahatsız etmesine izin vermeyin.

Kahve falında çiçek fidanı almak işlerinin düşeceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun su çiçeği olduğunu görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında birinden canlı çiçek almak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında saksıda büyük çiçek görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limon çiçeği görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine çiçek vermek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza alamet etmektedir.

Kahve falında kokina çiçeği görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına delalettir.

Kahve falında frezya çiçeği görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir