AnaSayfa / Genel / Kahve falında melek ve kuran görmek

Kahve falında melek ve kuran görmek

Kahve falında melek ve kuran görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında melek ve kuran gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize zarar vermek istemiyorsanız, duygularınızı kontrol altında tutmalı, sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında melek ve kuran görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Kahve falında evde melek görmek atılan adımların zarar getireceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına inanılır.

Kahve falında melek figürü görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında bebek melek görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine delalet eder.

Kahve falında kiramen katibin meleklerini görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında melek öldürmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meleklerden yardım istemek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara melek görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, yüzünü güldüreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir