AnaSayfa / Genel / Kahve falında mektup yakmak

Kahve falında mektup yakmak

Kahve falında mektup yakmak işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında mektup yakmak gördüyseniz:

  • Diğerleri için ne yapabiliyorsanız yapmalısınız.

Kahve falında mektup yakmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine yorulur.

Kahve falında bir ölüden mektup almak fesat kimselerin çıkacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında başkasının mektubunu okumak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, barış ve sevgi içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı mektup görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, ticaretinin gelişeceğine işarettir.

Kahve falında anneden mektup almak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliden mektup görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye mektup yazmak dara düşeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı birinden mektup almak her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir