AnaSayfa / Genel / Kahve falında gün yapmak

Kahve falında gün yapmak

Kahve falında gün yapmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında gün yapmak gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize dert etmeyin.

Kahve falında gün yapmak kısmetlerinin artacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında günleri karıştırmak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gün batımı izlemek sorunların gittikçe artacağına, helal kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında geçmiş günleri görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşli gün görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gün doğumu görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret eder.

Kahve falında günes gözlük takmak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine işaret eder.

Kahve falında mübarek gün görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir