AnaSayfa / Genel / Kahve falında medine gitmek

Kahve falında medine gitmek

Kahve falında medine gitmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, yaptığı işte sivrileceğine tabir olunur.

Kahve falında medine gitmek gördüyseniz:

  • İlginç iş, fikir veya macera teklif eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında medineye gideceğini görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında medine gitmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında mekke medineye gitmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında medineyi gitmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında medineye gitmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında medcezir görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında medinedeki yeşil kubbeyi görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında met görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir