AnaSayfa / Genel / Kahve falında medineyi gitmek

Kahve falında medineyi gitmek

Kahve falında medineyi gitmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, çok daha iyi günler göreceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında medineyi gitmek gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Kahve falında medine gitmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına delalettir.

Kahve falında medineyi gitmek satışların düşeceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında medineye gideceğini görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında medineye gitmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mekke medineye gitmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde medcezir görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet eder.

Kahve falında met görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında medine hurması görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, daha çok dünya malı edineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir