AnaSayfa / Genel / Kahve falında medcezir görmek

Kahve falında medcezir görmek

Kahve falında medcezir görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, itibarın sarsılacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında medcezir gördüyseniz:

  • Yeni teklifler veya davetler nedeniyle mevcut işlerinizde ya da planlarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir.

Kahve falında medinede bulunmak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mekke medine görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında medine hurması görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında medineyi görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında met görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına inanılır.

Kahve falında medcezir görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde medcezir görmek mülkiyetinin de artacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında medine hurması yemek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir