AnaSayfa / Genel / Kahve falında mekke medineye gitmek

Kahve falında mekke medineye gitmek

Kahve falında mekke medineye gitmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, rahat edeceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına delalettir.

Kahve falında mekke medineye gitmek gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyecek özel durumlar ilerin karışmasına neden olabilir.

Kahve falında medineye gitmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mekke medineye gitmek makamının ve ününün artacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında medine gitmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında medineyi gitmek sorunların üzüntülere neden olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında medineye gideceğini görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında medinede bulunmak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında medineye gittiğini görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında mekke medineyi görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir