AnaSayfa / Genel / Kahve falında mazot içmek

Kahve falında mazot içmek

Kahve falında mazot içmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, hatalarını düzelteceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında mazot içmek gördüyseniz:

  • Biraz içine kapanık yapıda olabilirsiniz.

Kahve falında mazot içmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mazot çalmak zararın gittikçe daha da artacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mazot görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında mazot tankeri görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında mazot deposu görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabaya mazot almak çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mazot doldurmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mazot satmak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir