AnaSayfa / Genel / Kahve falında mazot tankeri görmek

Kahve falında mazot tankeri görmek

Kahve falında mazot tankeri görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine delalettir.

Kahve falında mazot tankeri gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir.

Kahve falında mazot tankeri görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, onlar sayesinde moral bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında benzin tankeri görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında su tankeri görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinden feragat edeceğine yorulur.

Kahve falında petrol tankeri görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanker görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında akaryakıt tankeri görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mazot deposu görmek güç kaybedeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalettir.

Kahve falında mazot görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir