AnaSayfa / Genel / Kahve falında mazot çalmak

Kahve falında mazot çalmak

Kahve falında mazot çalmak kötü gününden de geri duracağına, arabasını ve toprağının olacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalettir.

Kahve falında mazot çalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlama zorluğu çekmeniz olasıdır.

Kahve falında mazot çalmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mazot görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında arabaya mazot doldurmak bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında mazot satmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında arabaya mazot almak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mazot içmek daima secde ve şükür edeceğine, sonuçtan memnun kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mazot doldurmak çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mazot tankeri görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir