AnaSayfa / Genel / Kahve falında mazot doldurmak

Kahve falında mazot doldurmak

Kahve falında mazot doldurmak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine alamet eder.

Kahve falında mazot doldurmak gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında arabaya mazot doldurmak kasasının ağırlaşacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında mazot doldurmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında mazot çalmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında mazot deposu görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mazot görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına yorulur.

Kahve falında mazot tankeri görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mazot satmak eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına delalettir.

Kahve falında mazot içmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir