AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan yiyen aslan görmek

Kahve falında insan yiyen aslan görmek

Kahve falında insan yiyen aslan görmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında insan yiyen aslan gördüyseniz:

  • Eşinize olan sevginizi göstermeyi ihmal etmeyin.

Kahve falında aslan kafalı insan görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında insan yiyen aslan görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine işaret eder.

Kahve falında yavru aslan görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında aslan eğitmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç aslan görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine yorulur.

Kahve falında aslanın birini öldürdüğünü görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslanın derisini yüzmek başarılar elde edileceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzen aslan görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir