AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunu öpmek

Kahve falında maymunu öpmek

Kahve falında maymunu öpmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında maymunu öpmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin için neler yapabileceğine değil, sizin diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında maymunu öpmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymun öpmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi maymun görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi maymun görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş maymun görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında maymunun işediğini görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun ve yavrusunu görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında maymun adam görmek evlerin ayrılacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir