AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini maymun görmek

Kahve falında kendini maymun görmek

Kahve falında kendini maymun görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına işarettir.

Kahve falında kendini maymun gördüyseniz:

  • Alt yapısı olmayan yatırımlardan veya size ihtiyacınız olmayan şeyler satmaya çalışan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında oyuncak maymun görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük maymunlar görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maymun yüzlü insan görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymunla uyumak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymunun kovaladığını görmek başarılı adımlar atacağına, kurtuluşu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymun resmi görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kendini bunu başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymun yakmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta maymun görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir