AnaSayfa / Genel / Kahve falında koçun saldırısına uğramak

Kahve falında koçun saldırısına uğramak

Kahve falında koçun saldırısına uğramak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, alim insanlardan sayılacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalettir.

Kahve falında koçun saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni dikkatle takip etmenizde fayda var.

Kahve falında koçun saldırısına uğramak bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine yorulur.

Kahve falında koçu tutmak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koçun boynuzunu kırmak ailesini kaybedeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında rahmi koçu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında koçun boynuzundan tutmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında koçun üstüne binmek siparişlerinin çoğalacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koçun vurduğunu görmek ruhunun dinleneceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında koçun kesildiğini görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir